Αποκλεισμός ιχνηλατών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ

Το Tor Browser απομονώνει κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε και οι ιχνηλάτες τρίτων και οι διαφημίσεις δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν. Όλα τα cookies εκκαθαρίζονται αυτόματα μόλις ολοκληρώσετε την περιήγησή σας. Καθώς και το ιστορικό περιήγησής σας.

Άμυνα ενάντια στην επιτήρηση

ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

Το Tor Browser εμποδίζει κάποιον που παρακολουθεί τη σύνδεσή σας να γνωρίζει ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε. Το μόνο που μπορεί να δει κάποιος που παρακολουθεί τις κινήσεις σας στο διαδίκτυο είναι ότι χρησιμοποιείτε το Tor.

Αντίσταση στην καταγραφή ψηφιακού αποτυπώματος

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ

Το Tor Browser στοχεύει να κάνει όλους τους χρήστες να φαίνονται ίδιοι, καθιστώντας δύσκολη την αναγνώριση του ψηφιακού σας αποτυπώματος σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιηγητή ή της συσκευής σας.

Κρυπτογράφηση πολλαπλών επιπέδων

ΚΤΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Η διαδικτυακή δραστηριότητα σας αναμεταδίδεται και κρυπτογραφείται τρεις φορές κατά τη διέλευση από το δίκτυο Tor. Το δίκτυο αποτελείται από χιλιάδες διακομιστές που εκτελούνται από εθελοντές γνωστούς ως αναμεταδότες Tor.

Περιηγηθείτε ελεύθερα

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Με το Tor Browser, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ελεύθερα σε ιστότοπους που έχουν αποκλειστεί από το δίκτυο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν την ικανότητα να περιηγηθούν στο διαδίκτυο ιδιωτικά. Είμαστε το Tor Project, μια 501(c)(3) μη κερδοσκοπική ΗΠΑ. Προωθούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και υπερασπίζουμε το απόρρητο σας στο διαδίκτυο μέσω δωρεάν λογισμικού και ανοιχτών δικτύων. Γνωρίστε την ομάδα μας.