Bloca els elements de seguiment

BLOCA ELS ELEMENTS DE SEGUIMENT

El Navegador Tor aïlla cada lloc web que visiteu perquè els elements de seguiment de tercers i la publicitat no us puguin seguir. En acabar de navegar, qualsevol galeta s'esborra automàticament, així com l'historial de navegació.

Defensa contra la vigilància

DEFENSA CONTRA LA VIGILÀNCIA

El Navegador Tor evita que, si algú està observant la vostra connexió, sàpiga quins llocs web visiteu. Qui faci seguiment dels vostres hàbits de navegació només veurà que esteu utilitzant el Tor.

Resistència contra l'empremta digital

RESISTÈNCIA CONTRA L'EMPREMTA DIGITAL

El Navegador Tor fa que tots els usuaris semblin iguals, i això dificulta que sigueu identificat a partir de la informació del vostre navegador i el vostre dispositiu.

Xifratge multicapa

XIFRATGE MULTICAPA

El tràfic es distribueix i xifra tres vegades, a mesura que travessa la xarxa Tor. La xarxa es compon de milers de servidors mantinguts per voluntaris i coneguts com a relés Tor.

Navegueu amb llibertat

NAVEGUEU AMB LLIBERTAT

Amb el Navegador Tor, teniu la llibertat d'accedir a llocs que la vostra xarxa local pugui haver blocat.

QUANT A NOSALTRES

Creiem que tothom hauria de poder explorar Internet amb privadesa. Som el Projecte Tor, una organització sense ànim de lucre 501(c)(3) US. Promovem els drets humans i defensem la vostra privadesa en línia mitjançant el programari lliure i les xarxes obertes. Coneixeu el nostre equip.